Editorial - Lundsteen, Martin; Malet Calvo, Daniel (Quaderns de l'Institut Català d'Antropologia, 2025)
Us presentem el número 41, volum 1 del QuAderns de l'Institut Català d'Antropologia que continua encarnant l’esperit de diàleg i la fecunditat de les discussions actuals de l’antropologia contemporània en un diàleg interdisciplinari permanent.