Individuo, persona y parentesco en Europa - Salazar, Carles (Quaderns de l'Institut Català d'Antropologia, 2025)
Individuo, persona y parentesco en Europa Enric Porqueres i Gené. 2021 (2015). Barcelona: Edicions de la Universitat de Barcelona. Traducció al castellà per Joan Bestard Camps de: Individu, Personne et parenté en Europe. Paris: Éditions de la Maison de Sciences de l’Homme. ISBN 978-84-9168-641-5