Governança de la sexualitat a l'etapa d'Educació Infantil - Cela Tomas, Ares; Malgosa Gasol, Estel (Quaderns de l'Institut Català d'Antropologia, 2025)
A Catalunya, la sexualitat infantil és governada de diferents maneres segons l’edat i el gènere. A partir de l’anàlisi de narratives d’infants d’entre tres i cinc anys de quatre escoles públiques catalanes, emmarcades en el projecte SexAFIN, s’han analitzat les percepcions dels infants al voltant de la sexualitat i l’afectivitat. Emmarcat en les epistemologies feministes i la comprensió de la governança de la sexualitat, aquest article reflexiona sobre el condicionament de la vigilància comunicativa en les significacions de la corporalitat i el gènere dels infants, així com la dominació adulta en l’accés als cossos dels menors.