Muntanyes de formatge. Transformacions productives i patrimonialització a l’Urgellet i el Baridà - Castellar Quinayás, Nathalia (Quaderns de l'Institut Català d'Antropologia, 2021)
Muntanyes de formatge. Transformacions productives i patrimonialització a l’Urgellet i el Baridà Camila del Mármol Cartañá (2016) Barcelona: Generalitat de Catalunya. Publicacions 201p. ISBN 978-84-393-9477-8