Artificis culturals. Tradició, patrimoni, turisme - R. Uccella, Francesca (Quaderns de l’Institut Català d’Antropologia, 2021)
Artificis culturals. Tradició, patrimoni, turisme Llorenç Prats (2019) Barcelona: Edicions de la Universitat de Barcelona. 365 p. ISBN 9788491682233