Manters. Morabitisme i comerç informal als carrers de Barcelona, Marta Contijoch i Horacio Espinosa (eds.) (2019) - Dalmau, Marc (Quaderns de l’Institut Català d’Antropologia, 2020)
Ressenya: Manters. Morabitisme i comerç informal als carrers de Barcelona, Marta Contijoch i Horacio Espinosa (eds.) (2019) Barcelona: Edicions Bellaterra 192 p. ISBN: 978-84-7290-963-2