Zafimaniry: l’invention d’une tribu. Art ethnique, patrimoine immatériel et tourisme - Alonso Cabré, Marta (Quaderns de l’Institut Català d’Antropologia, 2018)
Reseña del libro de Fabiola Mancinelli (2017), París: L’Harmatan, 271 pp., ISBN: 978-2-343-11968-7