Declaració final de les “II Jornades Internacionals Affric”. Per un sistema universitari que aposti per l’Àfrica en l’ensenyament i la recerca - VVAA (Quaderns de l’Institut Català d’Antropologia, 2018)
Membres i entitats de l’àmbit acadèmic, de sectors professionals i de la societat civil catalana en general ens reunim per expressar conjuntament la nostra preocupació amb relació a l’oferta d’estudis reglats sobre el continent africà.