A mode de presentació: una trobada entorn dels estudis, a Catalunya, sobre les societats africanes - Horta, Gerard (Quaderns de l’Institut Català d’Antropologia, 2018)
Aquest monogràfic que tinc l’honor de presentar respon al desig del Consell de Redacció de la revista Quaderns de l’ICA de fixar materialment els continguts de la immensa majoria de les presentacions que s’hi van dur a terme (val la pena tenir present l’edició del núm. 28 de la revista, l’any 2012, dedicat als Estudis d’etnolingüística africana).